

За Нас
Ние сме малка сладкарничка с голяма душа! Стремим се да създаваме незабравими моменти за всеки един чрез качествени десерти и уютно обслужване. Гордеем се с нашите Фаткарон - първите макарон в корейски стил в София и тортичките ни, които вече са покорили сърцата на мнозина.
Кои сме ние
Не просто екип, а семейство

Анна Кузнецова
Анна е сърцето и душата на Mishka Bakery – създател и главен сладкар. Родена и израснала в Русия, на 18 години тя се премества в Швейцария, където учи хотелиерство и предприемачество. След това трупа ценен опит в Китай, Америка и Европа. На 21 години най-накрая сбъдва една от най-големите си мечти и започва да учи кулинарно изкуство в България, тъй като до този момент се е учила сама. Посещава курсове при едни от най-известните сладкари в Русия и Украйна, а през март 2023 заедно с Дани отварят Mishka Bakery.

Даниел Николов
Дани е собственик и Executive Chef на „Мишка Бейкъри“. Започва професионалното си пътешествие в света на готварството още на 13-годишна възраст. Завършил е престижната HRC Culinary Academy и е прекарал две години като преподавател и инструктор там, където е обучавал млади таланти да направят първите си стъпки в кулинарната индустрия. Дани има богат международен опит, натрупан в страни като Франция, Белгия и Холандия, където е работил както в ресторанти със звезди Мишлен, така и в управлението на хотелски вериги.
Направи празникът си специален
Свържи се с нас
За професионални запитвания и колаборации, моля попълнете формата за контакт
Макароните са много хубави и имат голямо разнообразие от тях. Тортата Bento е сравнително малка и беше леко суха.